ALBAMINO 24
Ürün Kodu :
Kategori : BİTKİ BESLEME
Alt Kategori : ORGANİK ÜRÜNLER
ALBAMİNO 24, %24 oranında bitkisel serbest L-Aminoasitler içermektedir. Tamamen bitkisel kaynaklı olması sebebiyle alımı çok hızlı ve kolaydır.
Aminoasitler, proteinlerin parçası olan basit moleküllerdir ve zincirler oluşturarak karmaşık bir yapıya sahip olurlar. Tüm aminoasitler karbon, hidrojen ve oksijen ihtiva eder. Aminoasit grupları içerisinde bitkiler için en önemlilerinden biri L-Serbest Aminoasitlerdir.
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | w/w |
Toplam Organik madde | % 42 |
Organik Karbon | % 17 |
Organik Azot (N) | % 4 |
Toplam Serbest Aminoasitler: | % 24 |
pH : |
5-7 |
ÜRÜN |
UYGULAMA DÖNEMİ |
YAPRAKTAN |
TOPRAKTAN |
SERA BİTKİLERİ (Domates-Biber-Hıyar-Patlıcan) |
Vejetatif dönemin başlangıcından hasada kadar olan dönemde 20 gün aralıklarla |
100-150 cc/100 lt su |
0,5 – 1 lt/ da |
SERT ÇEKİRDEKLİLER (Şeftali-Kiraz-Kayısı) |
Çiçeklenme öncesi ve meyve tutum döneminde |
150-200 cc/100 lt su |
1 – 2 lt/da |
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİLER (Elma, Armut, Ayva) |
Çiçeklenme öncesi ve meyve tutum döneminde |
150-200 cc/100 lt su |
1 – 2 lt/da |
NARENCİYE |
Çiçeklenme öncesi ve meyve tutum döneminde |
150-200 cc/100 lt su |
1 – 2 lt/da |
BAKLAGİLLER (Bezelye-Soya-Fasulye) |
Bitkiler 10-15 cm boya erişince kullanılır. Gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlanır |
100-150 cc/da |
0,5 – 1 lt/ da |
MISIR |
Bitkilerin 3-6 yapraklı döneminde uygulanır. Gerekirse 10-14 gün sonra aynı dozda tekrarlanır. |
100-150 cc/ da |
0,5 – 1 lt/ da |
BAĞ |
Yapraklar çıktıktan sonra çiçek demetleri belirdiğinde ve dane tutumunda |
100 cc/100 lt su |
1 – 2 lt/da |
ZEYTİN |
Çiçeklenme öncesi ve sonrası |
150-200cc/100 lt su |
1 – 2 lt/da |